Contact RSS Feed Facebook Twitter

Studiourile PGL vor găzdui finala Red Bull Mind Gamers. Înscrie-te acum!

Esti pasionat de mistere, jocuri de logica si escape rooms? Atunci trebuie sa accepti provocarea Red Bull Mind Gamers, un joc creat de Playful Solutions si inspirat de filmul MindGamers produs de Terra Mater si de un Escape Room Game Jam gazduit de MIT Game Lab.

Mission Unlock Enoch porneste de la un joc single-player online si se transforma intr-un turneu multi-player offline, cu etape de calificare care se incheie cu o finala mondiala.
Intra pe redbullmindgamers.com si demonstreaza-ti aptitudinile pentru a te califica la finala din Bucuresti, ce va avea loc pe 22 octombrie la PGL Studios.

Cele mai bune echipe nationale se vor lupta in finala mondiala Red Bull Mind Gamers, un turneu de tip Escape Room desfasurat intr-o realitate mixta, ce va avea loc la Budapesta in februarie 2017. 

Pana atunci, Romania trebuie sa-si aleaga echipa castigatoare. Cei mai buni 12 jucatori din calificarile online isi vor forma echipe de 4 si vor concura off-line, pe data de 22 octombrie, incepand cu ora 14.00, la PGL Studios, in Bucuresti. Misiunea? Deblocarea unui cub digital misterios in mai putin de 25 de minute. Echipa cu cel mai bun timp merge mai departe la Finala Mondiala.

CE TREBUIE SA FACI?

Pasul 1: Califica-te online. Creeaza-ti un cont pe redbullmindgamers.com, selecteaza Bucuresti si revendica-ti un loc in finala.

Pasul 2: Etapa locala de calificare. Formeaza o echipa de patru jucatori si concureaza la etapa de calificare (22 octombrie, PGL Studios, Bucuresti). Echipa castigatoare la nivel national ajunge la finala mondiala.

Pasul 3: Finala Mondiala Escape Room. Echipele castigatoare din fiecare tara ajung in finala: un turneu de tip Escape Room desfasurat intr-o realitate mixta, ce va avea loc la Budapesta in februarie 2017.

Acest Escape Room va fi creat de Scott Nicholson, profesor asociat la School of Information Studies in cadrul Universitatii din Siracuza si director al laboratorului Because Play Matters.

Daca ratezi calificarile din Bucuresti mai ai o sansa. Primii patru jucatori din clasamentul global online vor castiga un “Wildcard” direct in finala mondiala Mission: Unlock Enoch si vor fi invitati sa concureze impotriva celor mai buni mind gamers de pe mapamond.

Ramai la curent pe Facebook!

Publicat pe 29-09-2016 de PGL

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.