Contact RSS Feed Facebook Twitter

StarCraft 2 şi pe console?

Blizzard sunt fideli PC-ului, dar nu strică o diversificare. Compania a făcut diverse aluzii la ideea de pune Diablo 3 şi pe console, şi acum se pare că face acelaşi lucru şi pentru Starcraft.

 

Designerul de StarCraft 2 Dustin Browder spune că echipa nu lucrează propriu zis la asta, însă sunt la curent cu noile tehnologii. Sony, de exemplu, au încercat să demonstreze cum te poţi mişca pe PlayStation. “Şi când am încercat, mi-am dorit să mă sinucid,” spune Browder. “Mi s-a părut foarte greu să mă pot mişca. Şi pentru noi, controlul este regele, este critic să-l ai. Totul trebuie să se mişte când îi spui să se mişte. Trebuie să fie foarte precis. Nu trebuie să simţi că te lupţi cu interfaţa.”

 

Browder a făcut remărci şi la adresa interfeţei Wii U, dar chiar şi atunci a precizat că lipseşte un element cheie. “Dacă pot controla cursorul pe televizor cu mâna prin touchscreen, asta ar putea chiar să funcţioneze,” a spus el. “Dar din cauza hotkey-urilor, face foarte dificil pentru jucătorii de StarCraft să se joace doar cu mouse, fără tastatură.” Mai ales că tastatura este necesară pentru un joc serios.

 

Sursa: shacknews

Publicat pe 20-06-2012 de Roxana

Cuvinte cheie: , ,

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.