Contact RSS Feed Facebook Twitter

Se caută jucători români pentru IeSF World Championship 2015: Înscrierile pentru Starcraft 2 și Hearthstone au pornit!

Conform anunțului inițal de acum câteva săptămâni, PGL organizează calificările pentru a 7 ediție a Campionatului Mondial de Sporturi Electronice care se va desfășura la începutul lunii decembrie 2015 la Seul, Coreea de Sud. 

Anul acesta, IeSF a desemnat Stacraft II, Hearthstone și League of Legends ca sporturi oficiale în cadrul IeSF World Championship. 

Jucătorii de Hearthstone care vor să reprezinte România în Coreea de Sud sunt invitați să se înscrie între 15 septembrie și 21 septembrie, iar pasionații de StarCraft 2 se pot înregistra între 15 și 23 septembrie. 

Formularul de înregistrare pentru IeSF Hearthstone se găsește aici. Maxim 64 de participanți se pot înscrie pentru qualifierul online care va avea loc pe 23-24 septembrie. 

Înscrierile pentru Starcraft 2 se fac aici, iar turneul de calificare online va avea loc pe 26-27 septembrie. Jucătorii români de Starcraft se vor califica jucând Heart of the Swarm, iar pentru faza finală din Coreea de Sud se va juca Legacy of the Void. 

În urma celor două turnee online de calificare, doi jucători (primul loc la Hearthstone, Starcraft 2 respectiv) vor pleca în Coreea de Sud pentru a reprezenta România la IeSF World Championship 2015. 

Calificările pentru League of Legends vor avea loc în cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015. 

Publicat pe 15-09-2015 de PGL

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.