Contact RSS Feed Facebook Twitter

Rezultate Divizia PGL Sezonul 2- CS:GO- Nexus e în playoff!

Shadow și Serano ne-au fost alături duminică seară, când am aflat care echipă merge în playoff-ul Diviziei PGL sezonul 2, dar și care echipă părăsește turneul.

Primul meci al serii a fost cooL Gaming vs iNTENSE.  

cooL Gaming au avut un început bun pe Mirage însă nu au putut menține avantajul obținut în primele runde. Astfel, Mirage a fost în cele din urmă câștigată de iNTENSE cu scorul de 16-10.

Cache a fost câștigată de cooL Gaming cu scorul de 16-14. Overpass  a devenit astfel harta decisivă, care s-a dovedit mai avantajoasă pentru  iNTENSE, echipa care a reușit să încheie seria cu scorul final de 2-1 și   care merge astfel mai departe în Divizia PGL Sezonul 2.

Cel de-al doilea Bo3 al serii a pus față în față două dintre cele mai populare echipe din România:  Nexus și neXtPlease.

Prima hartă, Mirage, a fost câștigată de neXtPlease. Nexus au reușit să facă un joc mai bun pe Cobblestone, egalând scorul și ducând spectacolul pe cea de-a treia hartă, Dust 2.

Nexus sunt cei care au reușit să câștige harta decisivă cu scorul de 16-13 și odată cu aceasta locul în semifinala Diviziei PGL Sezonul 2!

Divizia PGL revine pe 3 august începând cu ora 19:00  când vom putea urmări neXtPlease! vs iNTENSE pe twitch.tv/pgl_csgo

Publicat pe 01-08-2016 de PGL

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.