Contact RSS Feed Facebook Twitter

ReC4 – The Staff

Odată cu începerea pregătirilor pentru noul sezon Romanian eSport Championship, primul dintr-o lungă serie ce urmează să se desfășoare în perioada 2014-2015, am decis să căutăm și oamenii potriviți să ne ajute.

Ne-am oprit asupra următorului grup de oameni din câteva considerente. În primul rând, au demonstrat cu fiecare ocazie că pun multă pasiune în ceea ce fac, un lucru absolut esențial pentru noi, deoarece nu ne putem înțelege decât cu oameni asemănători nouă, care se gândesc întâi la eSport și abia apoi la ei înșiși.

Toți au fost prezenți la evenimentele DreamHack și s-au achitat de responsabilități într-un mod ireproșabil. Așadar, vă prezentăm staff-ul ReC4!

 

Tournament manager

George-Cristian “BTY” Ciobanu

Un fost campion DOTA2 (ReC 2), George ne-a ajutat cu turneele de DOTA2 din cadrul DreamHack și a demonstrat o bună înțelegere a circumstanțelor deosebite ce pot apărea în cadrul competițiilor de sport electronic.

Mă numesc George-Cristian Ciobanu, am 23 ani și locuiesc în București. “Relația” mea cu gamingul a început în 2005 cu CS 1.6, am jucat aproximativ 7 sezoane în PGL la echipa TBB; după acest timp în care “am murit” in divizia C, am renunțat și am trecut la DotA, unde am câștigat ReC2. Bazându-mă pe cunoștințele și experiențele acumulate ca jucător, sper să aduc ceva nou în structura turneelor PGL și să fac fericită comunitatea gamerilor români.

Head Admin CS:GO

Florin “GetOnSenne” Botezatu

Florin, împreună cu Alexandru “Pulsar” Daraban, ne-au atras atenția prin faptul că au fost practic singurii care au încercat să ne țină locul pe scena de Counter-Strike, cât timp noi am fost prinși cu alte activități. Prima noastră colaborare cu el, PGL Open Cup, a decurs mult peste așteptările noastre. Am descoperit în Florin un om extrem de bine organizat, cu o mare pasiune pentru sport electronic și Counter-Strike.

Înrolarea echipelor într-o competiție, unde fiecare dintre acestea își poate trasa obiective atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, este un lucru benefic pentru comunitatea de Counter-Strike de la noi din țară, mereu însetată de o motivație în plus pentru a trece la următorul nivel de performanță. Suntem conștienți de piedestalul pe care se află ReC-ul în cadrul comunității de Counter-Strike și vă promitem că vom face tot posibilul să vă oferim un mediu de joc plăcut, fără incidente și cu o asistență online la cel mai înalt nivel de calitate și corectitudine. Împreună cu voi, putem crește echipe de top care să reprezinte Romania cu succes în competițiile din străinătate și să ducem Counter-Strike-ul acolo unde i-a fost mereu locul, în fruntea sporturilor electronice de la noi din țară.

 

Head Admin DOTA2

Adrian “Cry0nicS” P.

Adrian este genul de om cu care pur și simplu nu aveam cum să nu colaborăm într-un fel sau altul la ceva legat de DOTA2. El, împreună cu staff-ul DOTA2 Romania, s-au remarcat încă de anul trecut prin ambiția și sârguința cu care au promovat DOTA2 în țara noastră.

Astfel, am descoperit în Adrian un om în care am avut încredere să-i dăm pe mână DreamHack Bucharest Invitational, cel mai important turneu al nostru de până la acel moment, fără să ne fi întâlnit măcar o dată față în față. Totul a decurs perfect.

Mă numesc Adrian, dar cei mai mulți mă cunosc ca și „Cry0nicS”, și sunt „programator ziua, admin seara și gamer noaptea”. Am început „misiunea” de a îmbunătăți lumea sportului electronic și de a promova DotA2 în Romania în urmă cu 2 ani. Am clădit și administrat comunitate DotA2Romania, am organizat multiple turnee naționale și internaționale de DotA2 și am ajuns „Senior Staff” în joinDOTA. Alături de prietenii și de colegii mei „MarelePisoi”, „Omicron”, „dArKrEsQ” și de Staff-ul PGL voi face tot posibilul pentru a crea și menține un mediu competitiv corect, organizat și eficient pentru cel de-al 4-lea sezon Romanian eSport Championship.

 

Head Admin LoL

Andrei Gabriel “Bandy” Saru

Andrei este o prezență discretă, dar acesta nu este neapărat un lucru rău pentru un admin, întrucât înseamnă că lucrurile decurg conform planului. Prezent la majoritatea evenimentelor noastre, Andrei s-a remarcat prin modul în care s-a descurcat în situațiile delicate care apar în turneele de amatori, unde nu ai luxul unor jucători care cunosc regulamentul sau care sunt obișnuiți cu sistemul competițional. În afară de acest aspect, Andrei ne-a convins și prin pasiunea lui pentru eSport.

Salut tuturor, mă numesc Andrei, am 18 și locuiesc în București. Sunt pasionat de League of Legends, tenis de câmp și sport electronic, în general. De foarte mult timp mi-am dorit să pun umărul la dezvoltarea sportului electronic, iar PGL mi-a oferit această ocazie. Consider că sunt în locul cel mai potrivit pentru a îmi atinge obiectivele legate de sportul electronic.

 

Head Admin HearthStone

Andrei “Tataie” Scarlat

Tataie este o prezență antică în peisajul gaming-ului românesc, fiind fost jucător de CS, DOTA, HS și încă vreo duzină de alte jocuri. În cadrul DreamHack Bucharest 2014, s-a ocupat de turneul de HearthStone, unul dintre cele mai mari la acea vreme și un succes răsunător pentru evenimentul nostru, întrucât a primit numai review-uri pozitive în privința organizării. Gamer hardcore, dar și pasionat de eSport, “recrutarea” lui a fost una dintre cele mai ușoare decizii pe care le-am luat.

Am fost gamer toată viața și probabil o să fiu în continuare. PGL îmi oferă acum ocazia să pot da ceva înapoi comunității de la noi, să încerc să-mi promovez cea mai recentă pasiune, HearthStone. Vă puteți aștepta de la turneele mele să pună accent pe plasarea jucătorilor pe primul plan și pe o corectitudine desăvârșită în relația mea cu ei. RNG-ul să fie cu voi!

 

Staff-ul PGL vă urează succes în noul sezon Romanian eSport Championship!

Publicat pe 10-08-2014 de PGL

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.