Contact RSS Feed Facebook Twitter

Începe RaidCall EMS One Spring 2013

În acest weekend vom avea un nou turneu interesant, RaidCall EMS One Spring 2013, ce are loc la studiourile ESL din Cologne, Germania. După ce au fost nevoite  să treacă de 4 qualifere, dar şi de o serie de grupe, am ajuns la stadiul în care cele 8 echipe îşi dispută premiile totale în valoare de 35.000$.

Printre echipele participante se numără: VeryGames, fnatic, NiP, Anexis, k1ck. Portughezii au ajuns la acest  eveniment datorită faptului că ESC s-a hotărât să se retragă din cauza unei boli suferite de PASHA.

Structura turneului este extrem de simplă: single bracket, bestof3. 

   Dkfnatic vs FrImaginary Gaming 

După ce a reuşit un rezultat bun săptămâna trecută la MadCatz Birmingham, fnatic vine cu speranţe mari la acest turneu. După cum putem observa pe tabloul concursului, traseul acestora până în finală nu ar trebui să le dea mari bătăi de cap. Dar dacă ne gândim la rezultatele de săptămâna trecută din grupe, când au pierdut în faţa celor din fm eSports şi doar un rezultat de egalitate versus Reason Gaming, nu suntem prea siguri de prezenţa acestora în ultimul act.

 Francezii nu trebuie desconsideraţi, deoarece întotdeauna pot surprinde, fiind conduşi de starul echipei: shoxie. Acesta a reuşit partide cât se poate de bune până în acest moment, indiferent de numele adversarului, şi poate schimba soara unui meci de unul singur. Totuşi mă bazez pe victoria danezilor, în două hărţi, deoarece fnatic începe să prindă încredere, iar trace trebuie să redevină superstarul pe care-l ştiam cu toţii la CS 1.6. 

seAbsolute Legends vs Den!faculty 

O partidă echilibrată din punctul meu de vedere, deşi n!faculty nu a strălucit la evenimentele offline de până acum. Consider că sub conducerea lui pronax, Absolute Legends va reuşi, prin skill individual şi foarte multe tactici surprinzătoare, să câştige cel puţin o hartă în acest duel. Toţi aşteptăm de la n!faculty rezultate măreţe în LAN, deoarece până în acest moment jocul  online a fost total paralel cu ce se arata offline. Dacă nu vor putea să treacă de Absolute Legends, preconizez anumite schimbări de lineup în tabăra nemţilor. 

seNiP vs ptK1CK 

În momentul în care ESC s-a hotărât să renunţe la acest turneu, ştiind că primul meci îl va avea împotriva celor din NiP, nu mă aşteptam ca înlocuitoarea acesteia să fie tocmai din Portugalia. Şansele lor sunt extrem de mici pentru a reuşi ceva în această dispută, dar probabil că cei 2000$ oferiţi de ESL pentru oricare participantă îi va acoperi costurile echipei portugheze. Preconizez o primă hartă puţin mai echilibrată, dar în cea de-a doua NiP îşi va impune jocul cu care ne-a obişnuit şi va transă dispută foarte rapid. 

UkAnexis vs FrVeryGames 

Francezii vin cu un moral foarte bun după victoria de la Birmingham, dar Anexis este de această dată în lineup complet,  Hugshy fiind la primul turneu oficial. Este categoric cea mai încinsă partidă din sferturi, dar, presupun că ScreaM&Co îşi vor adjudeca victoria, cu toate că nu este exclus ca Anexis să le pună probleme extrem de mari, poate chiar să câştige o hartă. 

În semifinale vom avea următorul bracket:

 • fnatic/iG vs AL/n!faculty
 • NiP/K1CK vs Anexis/VeryGames 

Cine credeţi că se va impune la EMS RaidCall?

Publicat pe 12-04-2013 de Silviu_T

4 comentarii

 • sourz a scris in data de 12 April - 2013 la ora 15:48

  NiP 100%

 • TrollzorFTW a scris in data de 12 April - 2013 la ora 20:08

  NiP fara probleme.

 • W!Nd a scris in data de 12 April - 2013 la ora 23:29

  VeryGames

 • Luck1an a scris in data de 14 April - 2013 la ora 20:21

  Daca era navi ma bazam pe awp-ul lui mark dar asa merg pe NiP

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.