View Full Version : TeG ViP Division
MovieRo|Ace
18-12-2004, 17:49
TeG ViP Division filmu a fost in sfarsit terminat dupa 3 sapt de munca ... sper sa va placa ... !
download link : http://idi.*********.ro/Filme/VIP.zip
PM ...
muzica e si naspa si nu e sync deloc ...
fragurile si fazele asa si-asa ...
ma asteptam la un superfilm mai ales dupa cata zarva s-a facut ...
asta e
atat putem atat facem ( ca si in cs ) :(
GL in the future
hai ma ca l-am luat si eu si e marfa.. ce are ...GG ace
MovieRo|Ace
18-12-2004, 19:40
thx man ... fac si yo ce pot !
MY OPINION !
Filmu e destul de misto .. da e mai urat decat Proving grounds
oricum gg ;)
Merge,dar se gasea si hip-hop mai mijtoh ;)
Este super filmul . La fel si muzica ! GG Ace ;)
MovieRo|Ace
18-12-2004, 23:45
ms mult talaZiz^- ... glad u liked it !
ace 4 president !! GG MA :) }{
tot asa
sper ca scoti ceva din atata munca :P
MovieRo|Ace
19-12-2004, 00:49
rasplata suprema pt mine e sa aud din partea voastra " GG MA , Este super filmul . La fel si muzica ! GG Ace " ... ms mult people ! :D
my opinion ...
de la prost la mai prost ...
P.S. asule raspunde si criticilor .... if u dare ..
ar fii bine sa cresti in arta asta .......
ca un sfat ..... lucreaza mai mult si fa ca fiecare(in parte) sa fie unic ......
200mb @ 5:47 min :( ...
dintre toate melodiile alese de tine > Bitza + Tataee - urmatorul pas e cea mai belea..si pe aia trebuia s`o lasi pana la capat..in rest au fost alese prost...nu se putea face sync pe ele.. next time <ti`am mai zis> prv me sa`ti DAU melodii hip hop ;)
bai ..filmu` e ...ok exceptand marimea... 200mb..inca nu`mi revin ...si ai reusit sa faci si u efecte super marfa (@3:43 cel mai tare)...
oricum ..e mai misto decat toate ! GG :p (dar muzica si marimea...suckz0r ffs:D)
Mie mi s-a parut misto filmul, doar ca intradevar muzica nu e foarte bine aleasa, nu prea reda feeling-ul jocului. Pe de alta parte Ace a zis de la inceput ca va incerca ceva nou in filmul asta, cine stie poate data viitoare va fi mai bine.
GG Ace e multa munca pentru un singur om.
MovieRo|Ace
19-12-2004, 13:17
aleasa , ne aleasa ... mam saturat de atat rock si house mai ales ca nu sunt printre genre-urile mele favorite ... am incercat hip-hop si o sa fac numa cu hip-hop evident sincul nu o sa iasa totdeauna , dar macar incerc ....
gg Doly === uite un om care stie sa-si dea cu parerea !
TKA-HanniBaal
19-12-2004, 15:07
Inceputul este foarte frumos, si dintre toate melodiiele bitza a rulat (oricum nu prea se putea teg.vip fara bitza, nu?). Plus ca mie mi s-a parut destul de bine sincronizat(cum ziceam prima parte). Efectele vizuale sunt foarte bine realizate, si per total un film foarte bun, din pacate muzica scade ceva nota, in sensul ca hip-hopul......nu mai zic nimic. Eu tot fan rock, punk, metal, gotic sau ce mai e sunt...dar dupa cum spunea si Ace, vroia sa incerce ceva nou. Si i-a reusit in mare parte ideea :D Astept cu nerabdare urmatorul vostru film
De ce oare majoritatea cs clipurilor are ca soundtrack melodii rock si house? ( pt ca syncu se face chiar bine )
Si mie imi place hip-hop-u dar trebuie alese melodiile ca lumea ...
Vezi
Snoop Dogg with Loon - Gangsta Shit
Raku - Pentru Show
Raku - Nimic de Pierdut
Nas - Get Down
Nas - Shoot'em up
Nas - I know I can
Parazitii - FDD
Parazitii - Fakeri
Parazitii - Jos Cenzura
Parazitii - Fuck You Romania
Dr. Dre - What's the Difference
Eminem - Criminal
DMX - Make a Move
Cypress Hill - Hit'em High
Cypress Hill - Can't Get the Best of Me
Cypress Hill - Certified Bomb
Cheloo & Bitza - Vicii
Bad Boys - Bad Boys
B.U.G. Mafia - Romaneste
B.U.G. - Sa Sara-n Aer
Altele : Ennio Morricone - For a Few Dollars More
Vama Veche - Betia
Prodigy f. RuffRyders & Beastie Boys - Molotov Bitch
Beastie Boys - Sabotage
Din toate astea poti sa iei 3-4 melodii sa faci un film :D
Oricum mai sunt multe altele care le-as putea adauga la astea :>
care a fost ideea ( pentru critici ) Ace a bagat muzica hip-hop ( asta a fost efectul nou si plus efectele facute in 3 d max ) normal ca cu hip-hop nu iese mereu sync dar el a incercat si a si reusit ! daca voua va place rocku asta e partea a doua normal ca daca sunteti rokeri sau ascultati rock mai mult decat hiph-hop normal ca o sa criticati filmu ? a fost o incercare de a baga ceva nou pe " piatza filmelor din romania" iar cu alte ocazi sper ca va prinde mai bine la public oricum eu si Ace credem ca este cel ami bun film lansat pana acuma si ca dovada ieri uni ajunsesera sa traga cu cativa kilo bytes deoarece se tragea filmul in prostie.Next Project 79'rs movie. Asteptati-va la alte suprize din partea lui Ace.
btw gg doly vorba lu ace stii sa iti dai cu parerea :)
TKA-HanniBaal
19-12-2004, 15:51
GG manilor :p
Azi e ziua in care sunt critic :D
GG are alta insemnatate kids :)
MovieRo|Ace
19-12-2004, 15:55
mda ... am mai spus si o sa mai spun ... e usor sa dai din gura e greu sa faci ceva concret ... restu zic ca a cam zis swaMp si il corectez cu ceva efectele sunt facute in After Effects ...
ma gandeam la o critica constructiva dar se pare ca nu-si are rostul ...
GL pe mai departe
Ace crezi ca ai putea asculta o idee de la altcineva? Sau mai corect potzi sa raspunzi la mesajele private?
MovieRo|Ace
19-12-2004, 16:21
check ur prv message's John
Sorry nu am nici un un mesaj privat in inbox.
Tare :rolleyes: ... asteptam 79rs
eSq`AnDr3y
19-12-2004, 17:27
Frumusel filmu... bv Ace ! vad ca evoluezi :D bafta la urmatoru film .... speram sa iasa si mai misto
Lamurire :
bLts the movie (unul dintre cele mai tari filme facute in .ro pana in prezent) : aparut pe 11 decembrie 2003 ... are pe soundtrack ,50 Cent - In The Club ... nu stiu ce gen canta ...
mayhem the movie : pus pe ********* pe data de 9 februarie 2004 dar terminat cam cu 1 luna mai devreme ... are pe soundtrack ... Eminem - Lose yourself ... la fel ,nu stiu ce gen e melodia asta .
Opinia mea :
calitatea imaginii +
(se vede bine) :)
raport marime / durata -
(se putea obtine o calitate asemanatoare si avand in final un fisier mai mic)
originalitate -
(pe mine personal nu m-a facut nimic sa zic "wow ce efect,cum a facut asta?!")
fraguri +
(baietii au skill)
muzica +
(mie mi-au placut toate)
sincronizare imagine / sunet +
(sync-ul a fost bun)
In ansamblu e un pas inainte privind prin prisma filmelor anterior facute de catre echipa movie.ro .Cu mai multa seriozitate si o atentie mai sporita asupra propriei activitati in viitoar ne putem astepta la ceva mai bun din partea lor .
[oGz]kolt
19-12-2004, 19:46
Ace ... respectam munca ta dar ... cred ca ar fi trebuit sa legi alt clan ... un clan cu multe sezoane in spate ... astfel incat sa ai de unde alege fraguri ... baietii di TEG.vip
au skill ... dau bine ... dar trebuie sa vedem asta impotriva clanurilor mari ... nu cateva clanuri de div.B si C ... in rest numai bine .. si sper ca urmatorul film sa fie mai bun :p
Deci parerea mea de counterist este ca in afara de 4-5 faze care sunt chiar marfa filmul e cam nashpa.......cat despre editarea video..... mah asteptam la mai multe......
oricum gl & hf
swamp ..esti aiurea frate...tu vrei sa le placa la toti un film? ce drq ai? daca nu ne place suntem prosti? vrei sa auzi numai "gg e cel mai tare film" ? ei nu o sa auzi doar asta in viata ta. si in plus CA SA STII SI TU ..criticile te ajuta. dc? ca pe viitor <Dak` tii cont de ele> o sa iti iasa mai bine
noi doar am zis ca existau SI melodii hip hop <si inca exista si am acasa un playlist cu 671 de melodii pt filme (rap&hip hop only) asta e dak` i`m addicted 2 hip hop:D>
cat despre cel care a propus "Schimb de vicii" ca melodie pt sync...ia o pauza :D
-=Sacalu=-
20-12-2004, 00:27
super filmu !! naspa echipa ...
gg Ace, numai tu stii ce munca este in spatele acestui film .
In viitor, un movie creatie personala.... "SeDan The CriMinaL" pe ritm oriental .... suna bine? :) haideti vreau sa aud tipete
[dst.Aliem]
20-12-2004, 07:12
sedan nu are cum pe ritm oriental, stilul lui e de om socat e cam rokar la cs :)
filmul asta inca nu lam vazut, oricum va felicit pt efort, filmele pe care leam vazut pana acuma sunt la ani lumina fata de cele din afara si cu inca 2-3 maniaci ca voi, intrun an cred ca ajungem la standard de ue
si faceti frate ceva la marimea aia ca daca faceti un coverage la un escw, wcg, pm, nu mai ai loc pe hard
MovieRo|Ace
20-12-2004, 08:28
"SeDan The CriMinaL" pe ritm oriental ..... ahahhhaa .... frumos nume ... asteptam rezultatul final :D !
btw gg doly vorba lu ace stii sa iti dai cu parerea :)
Lol, stii tu romanul se pricepe cel mai bine la fotbal, politica si datul cu parerea :)
Dupa cum spunea si Ada mai sus, nu se poate sa placa tuturor, unii vor spune ca le-a placut altii din potriva.
Critica intradevar e constructiva doar ca depinde de la cine vine si ce anume se critica. Trebuie criticat produsul si nu omul, nu trebuie pus sub semnul intrebarii efortul depus (nu vreau sa spun ca a facut cineva asta pana acum) si seriozitatea de care s-a dat dovada pentru a face filmul. In plus Ace are dreptate ca nu accepta sa fie criticat de oricine, e normal sa nu-ti convina cand isi da cu parerea orice neinitiat.
Eu am facut un film de CS si am muncit la el vreo saptamana si a iesit un MARE ffs.
MovieRo|Ace
20-12-2004, 12:11
the word's of a genius :D dai cu post-uri ca incep sa-mi placa !
Opinia mea :
calitatea imaginii +
(se vede bine)
raport marime / durata -x+
ocupa cam mult ptr calitatea lui..la 200mb puteai sa-l faci sa se vada mai bine..dar se vede bine deci nu se pune nici "+" nici "-";)
originalitate -
cum a spus si mayem..nu iese in evidenta prin ceva special..este un film mediu..
fraguri -
(baietii au skill, dar asta nu reiese din filmu asta..sa fim seriosi ce faza e aia cand da 2 capuri la 2 pe rdb..doar daca ar fi fost aia din Sk...)
muzica +
(muzica a fost buna..nu a fost hip-hop dinala care il stie tot romanu)
sincronizare imagine / sunet -
(pe muzica din film se putea face o sincronizare mult mai buna...la capitolul asta lasa de dorit)
Per total filmul e bun..nu e revolutionar dar e bunicel...cam prea folosit shine-ul;)
am analizat problema si am ajuns la concluzia ca muzica occidentala nu se portiveste....in fine un R&B nu strica :D ..... ( 50 % rap, 40% occidental, 10%R&B -- sunt in dubii, bineinteles ca nu o sa fie combinate) :D
maDskiLL
20-12-2004, 14:32
in legatura cu sedan.. deja exista un film se numeste "Sedan Ownage" are 12 min si 300 de mb facut de mine mai in tinerete :) ... dar nu prea am gasit unde sa l urc daca cineva are un ftp liber il astept sa ma contacteze :o
filmu teg.vip
- e dragutz... dar ii lipseste ceva... fragurile nota 8... efectele 8-9 ... edit 8... size 6 :( ... in total 7,5 ... sincer sa fiu ma asteptam la mai mult.. sunt sigur ca putea sa faca si mai bine .. anyway GG ace e bine :p
MovieRo|Ace
20-12-2004, 15:56
mda ....
MovieRo|Ace
20-12-2004, 16:38
ce observ yo din partea gamerilor si din partea " moviemaker-ilor " toata lumea vrea mai bine , mai frumos , mai revolutionar , mai special , mai zic cate unii ca nu se compara filmele din RO cu cele din afara , pai evident ca nu se compara alea nus facut pe de-a moaka sunt facute pe bani si nu pe putini bani , cand omu este platit evident ca pune mai mult suflet si lucreaza mai mult , pe cand in ro cine sa-ti de-a bani , e saraka lumea ... asa ca daca tot stiti voi atatea hai cu ceva concret sa vad si yo ce stiti cu ce veniti voi asa de special , original , frumos .... etc ... a-ti inteles ideea ... yo astept !
regula e simpla :
Iti cer ei film ,tu le CERI bani .
Vrei tu sa le faci film ,nu le ceri nimic .De obicei aici e vorba de echipe cu nume si rezultate si in cazul asta esti si tu avantajat sa iasa un film bun .Va fi reclama atat pt. ei cat si pt. tine (e cazul fratilor Kapoor ,filmu' cu Team9 a fost facut GRATIS pt. reclama !!!).
Mie mi-a placut filmul, un singur defect vad, prea scurt :) Keep doing a great job guys.
maDskiLL
20-12-2004, 20:31
da deci... eu zic sa faceti un film super marfa(sau chiar doua)... sa bagati in el tot ce stiti voi sa faceti mai bine... sa fie de nota 20... iar mai incolo sa vedeti cum vine lumea la voi ... ce crezi ca toti au plecat la facut filme asa pe $$$ din prima ? :p
.. pm e un sfat acu faceti cum vreti :) .. HF !
TKA-HanniBaal
21-12-2004, 16:04
Este un mic element care nu multa lume l-a observat in filmul cu eoL, si care personal mi s-a parut un lucru exceptional. Ma refer la faptul ca fazele in modul first person au fost redate exact cu left hand sau right hand in functie de preferintele jucatorului in cauza. Astfel daca Xeqtr tine arma pe dreapta in filme arma ii va aparea tot pe dreapta, cu deosebire de Knoxville care o are pe stanga. Personal nu am mai vazut un alt film care sa tina seama de asa ceva, poate ca deja v-am dat idei :D
eu zic sa va apucati cu totii de facut filme :D
MovieRo|Ace
23-12-2004, 23:59
aDa dai meditatii ?? ahahaha faci un ban cinstit ... abonativa la aDa .... se stie ... va invata ... va creati un viitor :D ... 27 dec ... 79'ers Here to Stay asa ca surpriza de Craciun ... hai bye bye
aDa tu ce filme ai facut ?
Diavolinsky chapter 1 <pe vremea cand eram n00b in ale filmului si avea doar 1 GB juma la 10 min :D ca nu stiam sa compresez :D dar mai nou l`am adus la 200mb:D ca acum stiu ;)>
Forte Legends
intro`u de la PGL Starnet LAN
si Kingston LAN the movie <evident varianta ESR>
asteptam sa se termine sezonu` asta sa facem <eu si maDskiLL> "Romania 2004: Best of"
current projects: Diavolitza reloaded:) si West-sid3 niggaz.
Kingston LAN e nice ,gg .Celelalte sunt pe vreun ftp ?
ESR au facut 2 filme: Kingstone LAN , Starnet LAN aman2 sunt mai bune decat oricare filme facute de moviero, fara suparare ace and the rest :)
cine poate sa le puna pe un ftp in afara de a lui teg gamezone si counterstrike.ro ca sa pot si eu sa le dau jos pls tnx
cine poate sa le puna pe un ftp in afara de a lui teg gamezone si counterstrike.ro ca sa pot si eu sa le dau jos pls tnx
Multe dintre filmele romanesti aparute recent le gasesti pe http://www.mayhem-videos.tk in sectiunea "download" .Daca e vreun film pe care vrei sa-l iei si nu e in lista posteaza aici ca sa-l urc .
Sunt si multe filme noi noutze ,tocmai am urcat pe site trailerul de la filmul lui P3P0 ,"PEPO : Fragmageddon" si arata superb !
La multi ani ! :)
Site-ul este sponsorizat de catre www.y0net.ro (Internet Service Provider).
Ace gg pt filmuletz.....nustiu ce au astia cu tine da filmu a iesit bethon...(sai vad pe ei ca fac un film makar jumate cat ai face tu si atunci sa mai comenteze) GG ACE :P
Ace face treaba buna.Si sunt de acord cu ce zice.Una e sa faci pe gratis, si alta e sa primesti bani pt ceea ce faci.Un film poate dura si 2luni de zile.Ce rost are sa stea 2luni sa lucreze la un film, cand are icoana de CS pe desktop.Sau sa iasa cu o gagica :D .Totusi Ace prefera sa faca filmuletze, si sunt destul de marpha.79'rs l-a facut in o sapt. si un pic si este super-tare, tinand cont de timpu in care l-a facut!
Ace : Keep up the good work si nu asculta ce zice toata lumea ;)
HadeS-_O
20-01-2005, 09:56
frumos film ace. GG
Deci ACE o facut toate filmele moka si a lucrat la greu la ele si exact cum ziceti si voi...se da banul iese filmul. SOlo face filme de clan cu 1 milion si de o persoana cu 500 dar parerea mea e ca un film de counter strike ar trebui sa fie undeva la 3 milioane cu tot .
Pai asta-i ca lumea nu intelege efortul depus sa faci un film si noptil epierdute numa cu vizionarea demourilor ( ca nu cred ca isi noteaza ei c ain runda a 3-a pe inferno la ct am facut 4 cu 43-ul...nu cred ) si ei zic ei de ce sa ii dau eu atatia bani cand pot sa imi fac chiar eu un film..in afara nu cred ca e aceeasi mentalitate si acolo cred ca un film ajunge undeva la 300 $ daca nu mai mult
de unde sa-l trag si eu? ziceti-mi va rog ca am auzit ca e marfa
MovieRo|Ace
17-02-2005, 10:22
idi.*********.ro/Filme/VIP.zip
HS^BoLLy
17-02-2005, 10:34
Ti`am zis Ace ca o sa fie misto :D bv
TgA-Swamp
05-07-2007, 00:12
dc nu merge linku' ? :-s:(((((=(
dc nu merge linku' ? :-s:(((((=(
=)))) hai ba.. is destui care posteaza dupa 2 ani.. de ce incurajezi asa ceva?:))
TgA-Swamp
05-07-2007, 00:48
ba rog din suflet alt link ...Ace pls MAN alt link :(
Treziti niste subiecte vechi aiurea :(...
link mai bun ca asta e praf ... ms
TgA-Swamp
05-07-2007, 03:16
:(( korea vaz filmu :o:(((
Ace frate pune-l pe un ftp calumea pls :(