Contact RSS Feed Facebook Twitter

fnatic se impune in RaidCall EMS #3

O nouă săptămână, un nou qualifier pentru EMS RaidCall. NiP nu s-a înscris pentru acest qualifier, probabil şi din cauza faptului că are deja asigurat un loc în primele 16 echipe care se vor califica la turneu principal.

Chiar dacă echipa suedeză nu a fost înscrisă, printre echipele participante îi vedem pe: ESC Gaming, fnatic, VeryGames, n!faculty, Anexis, Epsilon, mousesports. 

Încă o dată acest eveniment ne arată că surprize în CS:GO pot apărea oricând. Momentan niciuna dintre echipe nu se poate considera favorita certa într-un meci, excluzându-i pe cei din NiP. 

În prima fază am avut parte  de un meci foarte interesant. Acesta a venit din partea olandezilor de la LowLandLions, care au reuşit să o învingă pe mousesports, nemţii fiind, în acest moment, aproape incapabili să-şi găsească ritmul. 

Derby-ul primei faze a fost cu siguranţă meciul dintre ESC Gaming şi noua echipă a lui Anexis, foştii overrated individuals. Într-un final ESC a părăsit încă de la început turneul, după ce a fost învinsă cu 16-13 de foştii mousesports.uk.

În cea de-a doua fază totul  a decurs conform aşteptărilor, toate favoritele adjudecându-şi un loc în următoarea fază.

În sferturile de finală fnatic a trecut de n!faculty cu scorul de 16-8 pe de_train_se. Chiar dacă nu a avut nici măcar o zi de antrenament,  acestea fiind primele meciuri în noua formula pe care am anunţat-o aici, echipa celor din fnatic a a arătat un joc impecabil. 

Un rezultat care, cu siguranţă, nu a fost preconizat de mulţi a venit din partea celor de la LDLC, care după turneul foarte bun din Austria, a reuşit să învingă a doua echipă din lume, compatrioţii lor, VeryGames.

Se pare că celor din VeryGames nu le merge atât de bine, având probleme în meciuri disputate împotriva francezilor. În EMS RaidCall #2 s-au înclinat în faţa băieţilor de la ImaginaryGaming. 

Am ajuns şi în faza semifinalelor, meciurile arătând în felul următor:

fnatic vs k1ck

LDLC vs Anexis 

În prima semifinală , fnatic, după forma arătată în primele trei meciuri, se îndrepta vertiginos către o nouă victorie. Membrii echipei nu ne-au înşelat aşteptările şi au trecut cu 16-9 de portughezi.

Chiar dacă i-a învins pe VeryGames în faza precedentă, nu mulţi se aşteptau ca LDLC să-şi continue parcursul până în finala competitei, deoarece avea un meci foarte greu împotriva celor din Anexis. Se pare că şi de această dată, francezii ne-au arătat că rezultatele din ultima vreme nu reprezintă o pură întâmplare, trecând cu 16-10 de Anexis. 

În finala turneului îi vedeam pe fnatic vs LDLC, un meci echilibrat, cu două echipe care încearcă să pătrundă în top5 internaţional. Finală a început foarte bine pentru fnatic, care s-a impus pe mirage cu scorul de 16-11.

După cum a afirmat MODDII, aceştia au avut pregătite doar trei hărţi: mirage, train, dust2, numai cu tactici de bază, nimic special.

Astfel LDLC s-a impus pe de_inferno_se, dar pe ultima harta de_train_se, dar a fost învinsă de fnatic. Aceasta din urmă a câştigat primul ei turneu  de la trecea la CS:GO, chiar la prima experienţă din noul lineup. 

Clasamentul final a arătat în felul următor: 

1.sefnatic

2.frLDLC.com

3.ptk1ck/UkAnexis 

Mai avem un singur qualifier din seria EMS RaidCall.  Oare cine se va impune? Vor reuşii băieţii din ESC un rezultat mai bun care să-i trimită la turneul principal? 

Publicat pe 01-03-2013 de Silviu_T

Cuvinte cheie: , , , ,

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.