Contact RSS Feed Facebook Twitter

Dota 2, acte de caritate și dragoste

Pe data de 17 februarie ,  Complexity Gaming , joinDota, NADota.com și Gosugamers adună comunitatea de Dota 2 să sărbătorească în spiritul de Valentine s Day. Unii dintre cei mai buni jucători din lume vor juca într-un miniconcurs de 2v2 alături de prezențe feminine, cu scopul de a promova evenimentul de binefacere Child’s Play, ce se ocupă cu donatul de jocuri copiilor cu probleme de sănătate majore.

Cu acestă ocazie legendarul Ben Merlini Wu va marca începutul carierei sale în Dota 2. De la acest eveniment nu vor lipsi nici celebri streameri Toby TobiWan Dawson, David Luminous Zhang și  Kevin Purge Godec.

Cei ce nu au încă key uri de Dota 2 Beta vor primi prin intermediul unor trageri la sorți ale persoanelor active la pariurile de pe Gosubet și a celor care urmăresc meciurile difuzate.

Artiști ca Alice Zhang, Alissa Pang și Melanie Herring au contribuit și ei cu opere de artă, un exemplu fiind poza din articol, ce vor fi printate pe mousepad-uri impreună cu semnăturile jucătorilor. Acestea vor ajunge ulterior celor ce donează la acest eveniment.

 

Echipele:

  • Team Asia, reprezentată de Furryfish & Dendi 
  • Team Europe, reprezentată de Pinksheep & MiSeRy-
  • Team Canada, reprezentată de Daisy & Jeyo
  • Team USA, reprezentată de Sayuri & Merlini

Linkuri

Publicat pe 09-02-2012 de ppasarel

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.