Contact RSS Feed Facebook Twitter

PGL Season 1 la București: Avancronica meciului dintre Team Liquid și Virtus.pro

team liquid 

virtus.pro

Pentru primul meci din cadrul finalelor PGL Season 1 de la București vor urca pe scena Grand Cinema&More echipele Team Liquid (SUA) și Virtus.pro (Polonia). 

Team Liquid, una dintre cele mai bune echipe americane, si Virtus.pro, una dinre cele mai bune echipe din lume, se vor întâlni vineri, 2 octombrie, în cadrul primei semifinale a PGL Season 1. Este prima întâlnire dintre cele două echipe dintotdeauna, una în care polonezii de la Virtus pornesc din poziția de favoriți.

Team Liquid

tabel 1

Team Liquid este una dintre cele mai tinere echipe din Statele Unite, dar care și-a făcut rapid loc în top 10 la nivel regional. Deocamdată este lipsită de rezultate spectaculoase, iar traseul ei competițional din 2015 este destul de fluctuant. Cu toate aceste de aproximativ două luni pare să cunoască un vârf de formă confirmat de câștigarea iBUYPOWER Fall Invitational, de câștigarea grupei sale de calificare din cadrul PGL Season 1 și de calificarea la DreamHack Stockholm 2015 de pe prima poziție. Ce-i drept, nivelul competițional din America de Nord este deocamdată sub cel european, astfel că rămâne de văzut în ce măsură va putea profita de slăbiciunile celor de la Virtus.

Tipurile de turnee la care Team Liquid a participat:

tabel4

Virtus.pro

tabel2

În componența actuală Virtus.pro are nu mai puțin de 56 de turnee la activ, din care a câștigat doar 11. Deși de-a lungul timpului a reușit să se mențină în rândul celor mai bune șase echipe la nivel mondial, Virtus.pro are ca principale caracteristici lipsa de constanță în traseul competițional și lipsa de eficiență. Astfel, dacă în primele trei luni forma echipei părea să îmbunătățească gradual, în lunile iunie-iulie a căzut brusc, cunoscând cele mai slabe rezultate din 2015.

În cadrul Fragbite Masters Season 5 s-a clasat de abia pe locurile 9-12, iar la Game Show CS:GO League Season 2 și GFINITY Masters Summer 1 a ocupat locurile 5-6. Cu toate acestea, de la sfârșitul lunii iulie Virtus.pro pare să aibă rezultate tot mai bune, confirmate în cadrul CEVO Season 7: Professional, ESL One Cologne 2015 sau ESL ESEA Pro League Invitational Dubai. Acest factor, combinat cu relativa accesibilitate a celor de la Team Liquid, le oferă polonezilor prima șansă la câștigara meciului.

Tipurile de turnee la care Virtus.pro a participat:

tabel3

Date comparative

tabel5

Cum pot urmări meciul ca spectator?

Intrarea la meci se poate face ori în baza unui bilet normal, ori în baza unui abonament, care va acoperi toate cele șase meciuri din cadrul Playoff-urilor. Mai multe informații cu privire la bilete puteți găsi mai jos:

  • Ziua desfășurării: vineri, 2 octombrie

  • Locul desfășurării: Grand Cinema & More din cadrul Mall Băneasa

  • Ora desfășurării: 14.00

  • Preț bilet: 30 lei (pentru ziua de vineri)

  • Preț abonament: 99 lei (pentru 2-4 octombrie)

  • Informații bilete: Secțiunea bilete

Publicat pe 25-09-2015 de PGL

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.