Contact RSS Feed Facebook Twitter

Au apărut primele detalii despre Campionatul Mondial de Sporturi Electronice IeSF 2017

Cea de-a 9 ediție a Campionatului Mondial de Sporturi Electronice IeSF se va desfășura între 8 si 12 noiembrie 2017 la Busan, Coreea de Sud.

Metropola coreeană a fost desemnată ca oraş gazdă în urma şedinţei comitetului de conducere al Federației Internationale de Sporturi Electronice. Campionatul Mondial de Sporturi Electronice este singurul eveniment în care țările concurează între ele în arena esports. În acest an sunt invitate să participe 46 de națiuni membre IeSF, care vor organiza, în prealabil, calificări naționale.

IeSF a publicat și lista jocurilor care vor candida pentru titlul de disciplină oficială a campionatului mondial de anul acesta: League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive, Winning Eleven (Pro Evolution Soccer), FIFA17, Tekken 7, Street Fighter V, StarCraft: REMASTERED și Gran Turismo.

Lista titlurilor oficiale va fi dezvăluită de îndată ce negocierile licențelor se vor finaliza. Asemenea edițiilor precedente, PGL va organiza calificările pentru România, asigurând astfel prezența continuă a jucătorilor profesioniști români pe scena internațională a sportului electronic.

Anul trecut, România a participat la probele de Counter-Strike Global Offensive, League of Legends și Hearthstone, în cadrul Campionatului Mondial IeSF găzduit de Jakarta, Indonezia.

Ediția din 2016 a marcat și primul an în care IeSF și The Association for International Sport for All (TAFISA) au colaborat pentru evenimente sportive. Competiția TAFISA World Games a avut loc concomitent cu CM IeSF în Jakarta, subliniind apropierea dintre sporturile electronice și sporturile traditionale.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să urmăriți platformele oficiale de comunicare ale PGL

facebook.com/pglesport

twitter.com/pglesports

pgl.ro

Publicat pe 07-04-2017 de PGL

2 comentarii

  • Bobylev a scris in data de 26 April - 2017 la ora 21:15

    ___123___Au aparut primele detalii despre Campionatul Mondial de Sporturi Electronice IeSF 2017 | PGL___123___

  • gurets a scris in data de 27 April - 2017 la ora 14:52

    ___123___Au aparut primele detalii despre Campionatul Mondial de Sporturi Electronice IeSF 2017 | PGL___123___

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.