Contact RSS Feed Facebook Twitter

Analiza grupelor A şi B din EMS RaidCall

După ce am anunţat grupele EMS RaidCall în acest  post, a venit momentul să ne uităm şi peste rezultatele meciurilor ce au avut loc marţi şi miercuri, partide din grupele A şi B. 

Grupa A

 1.se NiP

2.UkAnexis

3.DeALTERNATE

4.esFacefuck (ex Wizards) 

După cum ne aşteptam facefuck a făcut doar act de prezenţa, reuşind să câştige foarte puţine runde în cele trei meciuri.

Grupa a început cu dispută dintre ALTERNATE şi NiP, pe de_inferno_se, un meci la care ne aşteptam să avem o invigatoare clară. Se pare că băieţii din ALTERNATE au avut o partidă excelentă, dar nu a fost suficient, într-un final suedezii s-au impus cu 16-13.

Următorul meci tare pentru ALTERNATE, probabil meciul decisive pentru aceştia, a fost cu Anexis. Câştigătoarea avea asigurat2 locul 2 al grupei, iar Anexis s-a mobilizat exemplar, câştigând categoric meciul pe de_dust2_se: 16:7

În acest moment cunoasteam primele două echipe calificate, dar nu ştiam cine va termina prima în grupa.

NiP vs Anexis a început pe de_nuke_se, un meci dus cap la cap, care într-un final s-a decis la ultimele runde: 16-14 pentru f0rest&co

Grupa B

1.PlESC Gaming

2.seAbsolute Legends

3.ptK1CK

4.FrLDLC.com 

Ieri seară a avut loc grupa B, unde aveam echipe de valori apropiate, nicio favorită certa, poate doar ESC Gaming un mic avantaj.

După ce Absolute Legends s-a destrămat, aceştia s-au prezentat într-un mix format din trei foşti jucători din AL, împreună cu jw şi scheneider, cunoscuţii jucători din Epsilon, suspecţi de coduri în foarte multe rânduri.

Grupa a debutat cu un rezultat de egalitate, ESC vs Absolute Legends pe de_inferno_se, timp în care k1ck reuşea o surpriză foarte mare invingadu-i pe LDLC.com: 16:3

În faza a doua a grupei, ESC gaming a învins echipa portugheză, 16-10 (de_dust2_se), iar LDLC.com a continuat seria rezultatelor slabe, pierzând cu 16-14 dispută cu Absolute Legends.

Clasamentul final al grupei s-a aflat la sfârşitul tuturor meciurilor, ESC câştigând grupă, urmată de Absolute Legends. 

Cele 4 echipe calificate la competiţia offline organizată de ESL, în Germania, la Cologe sunt: 

UkAnexis seNiP
PlESC Gaming seAbsolute Legends

Acestor patru echipe li se vor alătura şi cele din grupele C şi D, pe care le vom afla saptamna următoare.

Se anunţă un turneu extrem de interesant! 

Publicat pe 21-03-2013 de Silviu_T

Adaugă comentariu

Ai un gravatar?
Scrie în formular adresa de email asociată şi comentariul tău va ieşi în evidenţă.